Снимка: Булфото
fallback

Владимир Стоянов, станал известен като Владо Плацентата, след като нападна лекарка заради плацентата на бебето си, е починал, съобщава "24 часа".

38-годишният мъж е починал от болест на 12 март, съобщава изданието.

Oще по темата
Мъжът се прочу в началото на миналото лято, когато нападна и преби д-р Албена Гагова в столичната АГ болница "Шейново". Причината бе, че лекарката, която току-що бе изродила със секцио първородния му син, е отказала да му даде плацентата на бебето.

Тогава стана ясно, че мъжът я е  искал, за да прави генетични експерименти с нея в лабораторията си. След нападението Стоянов избягал, а по-късно бе задържан.

Само преди месец той поиска делото срещу него да тръгне по-бързо. Това стана в началото на разпоредителното заседание в Софийския районен съд.

Тогава той писа становище пред съда в шест страници, което даде на съда. В него Плацентата казва, че не помни да е удрял д-р Гагова.

От 18-годишен бил вегетарианец, а от една година и веган. Сподели, че е изобщо не е бил в болницата, когато се е раждало детето му, защото той не бил бащата.

Срещу него имаше още няколко дела. Едното бе за укриване на бежанци, другото - за държане на незаконна пушка, с която ги заплашвал. Разследваха го и за грабеж на сребърно синджирче от непълнолетен. .

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Анонимен

преди 6 години

Трябваше да я изродиш вкъщи, пич.

50

боги

преди 6 години

Интересно е какво правят с плацентите в болниците ? Защото никой, абсолютно никой не разяснява на родителите, че плацентите са чист източник на стволови клетки, който ако се съхрани може да помогне на човек срещу рак, ако се разболее по-късно.На практика това се дава безплатно на болниците, които печелят хиляди за сметка на родителите.

49

аз-ът

преди 6 години

който съм проклел - берекет не е видял !!!!!

fallback