Снимка: Youtube

Продукти:

2 бр. сирене камембер в кръгла форма
4 стръка розмарин
1 щипка черен пипер
3 скилидки чесън
зехтин за намазване
1 кафеена лъжичка мед
 
Приготвяне:
 
Нарежете чесъна на тънки филийки. Накиснете розмарина във вода. Направете малки прорези в сиренето, в които да поставите чесъна и подправките. Поръсете и с черен пипер.
 
Увийте всяка малка пита камембер в алуминиево фолио. Намажете с малко зехтин и мед. Завийте, така че да не протекат съставките. Печете сиренцата в загрята на 200 градуса фурна за 10 минути.
 
След като са готови, можете да ги хапвате с препечен хляб, тъй като леко разтопената им сърцевина предизвиква да си натопите хлебчето в нея.

Още вкусни рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase