Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Млада жена решава да помогне на възрастен човек, в затруднено положение. В замяна - получава най-хубавия подарък за 8 март.

Преди седмица възрастен човек отива на преглед в очна клиника в София. На регистратура го посреща Боряна Проданова. Мъжът се нуждае от преглед, заради възпаление, съобщава Bulgaria ON AIR.

Мъжът обяснил на Боряна, че от дома за възрастни, където живее, му взимат цялата пенсия. Трогната от неговия разказ младата жена решила да му помогне с малка сума и капки за очи.

В знак на благодарност на връх 8 март, възрастният човек решил да върне жеста. Подарил на Боряна два шоколада – един за лекаря и един за самата нея.

"И накрая си тръгна с това, че никой не бил правил такова нещо за него. Това мен много ме впечатли. Много ме разстрои тази случка. Реших да го споделя с още хора", сподели Боряна.

Публикацията на Боряна е споделена от над 15 хиляди души в социалните мрежи. Лекарят, прегледал мъжа, признава, че и друг път са лекували възрастни хора на добра воля.

Самата Боряна не пожела да сподели с нас името на добрия старец. Спести ни и информацията къде живее той в момента. Иска само историята ѝ да послужи за доказателство, че доброто е заразно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Петкан

преди 6 години

Защо не се прегледа безплатно с направление?

5

ЛИЛИ

преди 6 години

ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБ

4

Анонимен

преди 6 години

Повече такива статии. Негативизма убива.

fallback