fallback

Слънчевата Алекс, 19-годишната доведена дъщеря на гимнастичката Юлия Байчева загуби битката с коварната болест. Момичето е починало, съобщиха снощи нейни близки във Facebook.

Oще по темата

Александрина Кръстева беше с тежката диагноза скоротечна левкемия от април 2015 г., припомня "24 часа". Нужните 250 000 евро за костна трансплантация във Великобритания бяха събрани през април миналата година.

Юлия Байчева, която е от златните момичета в художествената гимнастика - европейска шампионка от първенството в Гьотеборг през 1990 г. водеше кампанията за набиране на средства.

Въпреки че претърпя няколко операции, включително трансплантация на костен мозък, 20-годишната Александрина не успя да се пребори с рака.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Тошо

преди 6 години

Искренни съболезнования на родителите и семейството на детето. Неразбираемо е защо толкова много млади хора си отиват от този свят без време .Лека и пръст.

14

Анонимен

преди 6 години

Към 13. Не са 1 и 2 случайте, когато именно парите са спасявали човешкият живот. В България може да има ужасно много болници, в които липсват елементарно неща, а медицината е още в миналият век, но по света, в близка Турция има топ болници с топ специалисти, които спасяват човешки животи, но срещу пари. Често ако ги имаш ще живееш, ако не...съдба. Популярна личност се спаси с много пари от ракът, докато пожелаваше кураж на другите, в провинциална мизерни българска болница.

13

X-MAN

преди 6 години

До Боряна- Съжалявам Боряна, не исках да се заяждам, под клошар нямах предвид клошар в истинския смисъл ами примерно дете от бедно семейство или сирак, обикновено дете примерно.....иначе няма от какво да ме е срам, като казвам, че пред смъртта всички сме равни. Все пак всички сме и хора или поне повечето от нас.

fallback