Архив: Булфото
fallback

Около 200 души се събраха на днешния протест в защита на д-р Димитров пред Прокуратурата в Пловдив, предаде "Фокус". Продължава и разпространението на подписката. В нея са се подписали над 3 000 души.

Въпреки днешната информация от Прокуратурата хората не смятат, че докторът е невинен, тъй като е защитавал собствеността си.

Румяна Топалова, която познава семейството от много години, заяви, че са много уважавани хора, честни и трудолюбиви. Повечето от присъстващите тук казват, че не вярват на Прокуратурата.

Това, че е опитал да прикрие престъплението си, обясняват със стреса, който е преживял.

Всичките 28 лекарски колегии към БЛС също са изразили подкрепата си към доктора в декларация, съобщи д-р Кръстев, председател на пловдивската колегия. Те също настояват за законодателни промени.

Протестите в Пловдив ще продължат и утре от 17.30 часа на същото място.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 6 години

Снощи Слави за подкрепа беше поканил един криминален журналист , който разказа случай в Щатите който трябва да ни послужи за пример !Перифразирам: Значи, взимаш една пушка, зареждаш я, сядаш пред телевизора и чакаш да дойде Плъха. Той идва, а ти се обаждаш в Полицията и викаш: Обир, какво да правя ! А полицая пита: Имаш ли пушка ? Ти отговаряш: Имам ! Полицая казва: Тогава стреляй !Ти стреляш и полицая чува на слушалката.Минути след това идва Полицията, поздравява те и прибира трупа !

35

Анонимен

преди 6 години

Хладнокръвно, предумишлено убийство с признаци на садизъм.В света няма такъв съд, който да не даде най-малкото доживотна присъда по всички точки на обвинението !

34

Анонимен

преди 6 години

Имало страхотен натиск върху разследващите..Да от фактите и доказателствата. Необорими са. Доктора ще лежи.

fallback