Снимка: flickr
fallback

Трите деца, открити след убийството на възрастен мъж в столичния квартал "Люлин", са живели заключени и изолирани от света от години.

Oще по темата

Те са тийнейджъри на 14, 15 и 19 години и никога не са посещавали училище, според близки до разследването.

Дядо им беше намерен убит, като за престъплението са задържани дъщерята на възрастния мъж и човекът, с когото тя живеела.

Най-голямото дете е момиче и в момента се намира в 9-то Районно полицейско управление в София.

Двете по-малки деца са предадени на социалните служби в столицата и са настанени временно в специализиран дом.

По информация на БНР, децата са асоциални и почти не разговарят. За момента не са ясни причините за действията на майка им, която ги е държала заключени в жилището в "Люлин".

Сигналът за убийството на възрастния мъж, който е дядо на трите деца, е получен вчера около 17:00 часа.

Наскоро стана известен подобен случай от Свищов на две сестри на възраст над 40 г., които не излизали от дома си с години.

Все още не е окончателно ясно дали са се изолирали по собствено желание или са били държани под ключ от майка им. Местната власт се опита да помогне с подобряване на битовите условия на семейството. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Фло

преди 6 години

Моля Ви, неосведомени прости хорица..... Първо адвентистите не са секта, а християнска деноминация, не от вчера, а от много гидини на зад!!! Второ тази жена явно е болен мозък и всичко, което е извършила няма нищо общо с вярата, която уж изповядвала!! Просто я фанатичка!! И България се води православна държава, а спазвате ли християнските закони?!Не! Живеете си в греховете! Моля осведомете се какво е секта и какво не, преди да обиждате една маса хора!! И не, аз не съм адвентист!!!

38

Анонимен

преди 6 години

До 21 ... Тъпо ти стана май, а ?

37

Анонимен

преди 6 години

Това е официалното изявление на адвентната църква отностно случилото се със Стефан Янев - adventist.bg/iziavlenielulin.html

fallback