Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Таня Бейрийска се превърна в явление за науката. В новата си книга "Нокаут за множествената склероза" тя разказва за своята борба с тежката болест и методът ѝ, с който за 3 месеца я е преборила.

"Организмът ни може да произвежда стволови клетки в изключително кризисни ситуации. Това може да се случи когато започне да се насища с кислород. Това, което съм създала, е метод, а не диета. Диетата е само първата от трите части. Първата част включва гладуване по 14 до 16 часа", разказа тя.

Пред Bulgaria ON AIR Бейрийска подчерта, че в борбата си с тежката болест човек трябва да живее живота си нормално, но да спазва метода.

"В книгата ми всичко е описано подробно и е научно доказано. До 10 дни ще излезе втора книга с повече рецепти и повече съвети за правилното практикуване на метода ми", посочи тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 6 години

Метод, ала-бала. Нека благодари на авторите на книгите, които е прочела. Сега е ред на печалбата от МЕТОДА.

13

Анонимен

преди 6 години

Тя публикува някакви документи и е вероятно да са истински.

12

Клиничен фармацевт

преди 6 години

1 Като е научно доказано искам да видя документите от проведените клинични проучнания. Продължават до 10 год. Нва, което твърди е невъзможно 2 искам да видя точния описан механизъм на действие на нейния *** метод. Какво се случва на морекулярно равнище. 3 тези са шарлатани. Доверявайте се на медицина основана на доказателствата и та научно доказаната фармацивтична промишленост

fallback