fallback

Общ преглед

Неизвестни вандали отново потрошиха глобуса в ръката на статуята на Николай Коперник пред Обсерваторията в Морската градина на Варна, пише "Булфото".

Преди години моделът на слънчевата система беше откраднат заради метала и по-късно възстановен, но вече не от бронз, а от дърво и цимент.

Отдавна има решение да се постави охранителна камера към скулптурата, но Обсерваторията не може да отдели средства от бюджета си за видеонаблюдение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 65,за себе си ли говориш?защото ние сме наясно с теорията за земята глобус, но ти явно не си наясно за кръглата и плоска земя. хора, преди да пишете нещо, проучете го. ясно е, че тези неща са трудни за вярване, защото са ни промивали мозъците от малки с тх, но се опитайте да мислите извън наложените ви от образованието рамки. никой няма да ви се смее, ако изгледате няколко материала по тази тема. единственото което ще стане, е че увереността ви, че земята е кълбо ще се разклати.

60

Анонимен

преди 6 години

Боже, пази !... Голямо невежество броди сред двуногите хомосапиенс.....

59

Анонимен

преди 6 години

Някой друг цитира, аз казвам, какво съм научил от собствени наблюдения и от многобройните информации, клипове в ютуб, които всеки може да види и да си направи мнение. Има хиляди хора, които инвестират сума пари в ракети и от невада стрелят по купола (в ютуб) и снимат с камера от ракетите- височината е около 400 мили. Куполът е прозрачен, стига се и с астрономичен балон.

fallback