Снимка: БTA
fallback

Президентът Румен Радев изпрати съболезнователен адрес до държавния глава на Руската федерация Владимир Путин, след като авиокатастрофа отне живота на десетки в Подмосковието, съобщиха от прессекретарията на държавния ни глава.

Oще по темата

"С огромно съжаление научавам новината за тежката катастрофа на руския пътнически самолет край град Москва, в резултат на която са загинали пътниците и екипажът му“, пише държавният глава в своя адрес.

Румен Радев изрази най-дълбоки съболезнования на близките и семействата на загиналите в трагичния инцидент.

Министър-председателят Бойко Борисов също изрази искрените съболезнования на българското правителство и лично своите към всички, загубили близки в катастрофата с пътнически самолет в Подмосковието, съобщи пресслужбата на Министерски съвет.

"Новината за тази огромна трагедия дълбоко ни потресе. В този труден момент бих желал да предам чрез Вас на семействата и близките на загиналите най-искрени чувства на съпричастност и състрадание", посочва българският премиер в телеграма до руския си колега Дмитрий Медведев.

По-рано днес самолет Ан-148 на руската авиолиния "Саратов" изчезна от радарите минути след като излетя от летище Домодедово, Москва. На борда на самолета е имало 65 души пътници и 6 души екипаж.

Самолетът беше намерен в Раменскяи район на Подмосковието. За оцелели не се съобщава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 6 години

Абе 12-я, абе много тъпо парче си бе !

10

Анонимен

преди 6 години

Това влиза в служебните им задължения. Просто и двамата си изпълняват служебните задължения.Това си е политическа куртоазия и няма нужда да се политизира.Колкото до Радев той в края на краищата има и професионално отношение по въпроса.

9

Анонимен

преди 6 години

Защо и под тази статия трябва да има омраза и делене по партийни принадлежности. Много жалко много!!Това е трагедия,няма значение къде е станало в Северна Корея,Америка или Русия трагедията си е трагедия!!!

fallback