Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Това е разказ за една история за необятната сила на любовта... 22-годишният Стефан и неговата крехка приятелка Йоана са доказателство за това, че когато двама души се обичат няма невъзможни неща!

Тяхната съдба е достойна за сюжет на филм. Виждат тъмната страна на живота още като деца, но силната воля и любовта ги тласкат да търсят изход, разказва Bulgaria ON AIR.

В изпълнения с препятствия свят на Стефан и Йоана надеждата никога не умира.

22-годишното момче израства в институция. Малко след неговото раждане лекарите му поставят тежката диагноза - остеогенезис имперфекта, позната още като "болестта на стъклените кости".

Така инвалидната количка става част от живота му, но ние можем да помогнем! Нужно е малко, за да са щестливи!


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

икономист

преди 6 години

Не мисля, че момичето се натрапва на някого, а още по-малко пропагандира нещо!Струва ми се, че ние българите, ставаме все по-мнителни и недоверчиви към хората.Все ни се струва, че някой ни лъже и прецаква. То не бяха политиците, медиите, ЕС и кой ли не друг(не че липсват основания за тези ни съмнения). Защо тук просто не повярваме, че съществува истинска и чиста любов? Любовта е едно от най-невероятните неща, които могат да ти се случат, и същевременно голяма загадка за човечеството. Струва си

29

Анонимен

преди 6 години

"Стефан й Йоана"днес.бг падате все по-долу и по-долу...

28

Анонимен

преди 6 години

Дано да се обичат и подкрепят. Дано момичето да има сили,че да помага на това момче. Хората не сме безчувствени,и с каквото можем и според силите ще помогнем.

fallback