fallback

Общ преглед

Бизнесменът Стефан Шарлопов, който почина в понеделник, бе изпратен днес в последния му земен път с една от любимите му народни песни - "Петко льо, капитанине". 

Oще по темата

Тя бе изпълнена от 11 гайдари от оркестъра "100 каба гайди" от Смолян.

Поклонението пред тленните останки на Шарлопов премина в столичната църква "Света София“, където дойдоха стотици да си вземат последно сбогом с бизнесмена, съобщи "Булфото".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Toni Bonboni

преди 6 години

Velik chovek! Poklon! Suboleznovaniq na semeistvoto. :(

56

гх

преди 6 години

Гледал съм няколко интервюта с него.Самочувствие на човек на когото Христос лъска обувките.Хвалеше се пред как уволнил свой служител защото на фирмено парти си чукнали чашите и после служителят го разказал на колегите.Откъде на къде тоя червей ще си мисли,че е равен с него.Нека да е грях,но не съм нещатен от смъртта му.Дори напротив.А причината за смъртта му според мен не е стреса,а анаболите,които вземаше в неимоверни количества,за да живее с илюзията че е още млад

55

Анонимен

преди 6 години

А той рече: моля ти се тогава, отче, прати го в бащината ми къща, защото имам петима братя, та да им засвидетелствува, за да не дойдат и те в това място на мъката. Авраам му рече: имат Моисея и пророците: нека ги слушат. А той рече: не, отче Аврааме, но ако някой от мъртвите отиде при тях, ще се покаят. Тогава Авраам му рече: ако Моисея и пророците не слушат, то и да възкръсне някой от мъртвите, няма да се убедят. (Лука 16:19-31)

fallback