Снимка: visualhunt.com
fallback

Неправителствени организации поискаха излизане на България от Европейския съюз, разформироването му и създаване на негово място на нова организация, която да подкрепя суверенитета на европейските народи.

"Обслужва сили, които се стремят да премахнат държавността, националните традиции и идентичност на европейските народи. Със слугуването си, като васал на САЩ, той е изключително вреден", смята Мадлен Кирчева от гражданска инициатива "За суверенитет на България".

Затова искането е за нова европейска организация, която преди всичко да защитава суверенитета на всяка една европейска държава.

Организациите, сред които сдружение "Приятели на Русия" и Българския евразийски център, планираха факелно шествие в центъра на столицата днес.

"Символично ще запалим първата искра на огъня, с който трябва да изгорим този Европейски съюз", коментира пред БНР Диньо Павлов от гражданска инициатива "За суверенитет на България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

аха

преди 6 години

Диньо? Тоя сигурно е на 95. Затова е верен на Русия и Путин.

41

куцо магаре

преди 6 години

Ами като не им харесва ЕС, да си вървят при спонсорите в Сибир, там поне спокойно може да си палят каквото си харесат! И ще са напълно суверенни...

40

любопитен

преди 6 години

Как ли се издържат тези сладури като са се навъдили толкова много ? Не ще да е само от "дарения".

fallback