Снимка: Метрополис
fallback

Бяхме подведени за съдържанието на билборда на полицейския синдикат, позициониран на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", от агенция "Аргент", затова че става въпрос за събитие.

Това обяви в писмо до медиите Тихомир Младенов, изпълнителен директор на фирмата за външна реклама "Метрополис".

Oще по темата

Затова компанията е свалила вчера билборда на английски език, с който служителите на МВР смятаха да посрещнат евроделегатите, за да се оплачат от ниските си възнаграждения.

"Метрополис груп" АД е търговско дружество с комерсиални цели и никога не сме предоставяли медийния канал, с който оперираме, като трибуна за подобен тип изяви", пише в съобщението на фирмата, uкачено на сайта им.

Темата по-рано днес коментира и премиерът Бойко Борисов: "Възмутен съм от свалянето на протестния билборд на полицаите, не ни пречат".

Министър-председателят уточни, че утре ще се срещне с представители на полицейския синдикат.

"Това, което съм разпоредил на Лиляна Павлова, е колкото искат билбордове от рекламата, която имаме за председателството, да им се предостави, защото не ни пречат", настоя той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

76

Народа

преди 6 години

Полицайте мразят Бойко Борисов ,това е ясно сигурно има и защо. Народа няма никакво доверие на полицията сигурно защото не работи ,а не защото искат повече парички.Престъпниците са ни пред очите всеки ден ,ама си дирибействат защото са и с Бойко и с полицията.А сега помислете кой е потърпевшия?

75

До Тео

преди 6 години

Тео,Тео...оптимист ми ,майка..."Не народ,а ***.."е казал авторът и приключвам.

74

Тео

преди 6 години

Ехххх, бедна Българийо! Завладени сме чрез разделение - делят ни на полицаи, доктори, циг***ни, политици, далавераджии, банкери, бандити, мафиоти, турци, комунисти, герберисти, депесари, леви, десни, толерантни, нетолерантни, и всеки мрази всеки. Картинката е ясна - сега всеки е срещу полицаите, утре срещу докторите(които според простолюдието са ТЪРГАШИ) и - изберете си от горе. Обедини се, НАРОДЕ! Как ще се почувства ББ при едно пушене на полицаи с 100 000 граждани зад тях пред НДК?!?!?

fallback