Снимка: "Труд"
fallback

Общ преглед

Мъж с къса пола и високи токчета, съчетани с елегантна дамска чанта се превърна в истинска сензация в празнична София.

Снимки на разхождащия се неизвестен странник се появиха в социалните мрежи и предизвикаха стотици коментари и реакции – от хумор до гняв и възмущение, пише "Труд".

На някои от кадрите мъжът е обут в черни кожени ботуши на висок ток и чорапогащник, а на други – в елегантни сребристи дамски обувки, отново на токчета.

Два дни преди Нова година мъжът е бил щракнат в центъра на София, край храма "Света Неделя". От фотосите се вижда, че човекът е на средна възраст, висок и с плешиво теме.

По-късно в социалната мрежа се появила и снимка от магазин за бельо, на която мъжът разглежда чорапогащник.

Една от последните снимки на екстравагантния мъж е от магазин за дамски дрехи, където той проявява интерес към колекцията от рокли.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

87

член(ка) на ЕС

преди 6 години

Това е еврочиновник по униформа, дошъл в командировка за еврочленството. Очаквайте и мустакати евродепутатки на инспекция.

86

Анонимен

преди 6 години

Загубил е бас човека..!

85

проф. Ан

преди 6 години

Схема, сега ще стане известен, Евгени Минчев ще му звънне, ще му завърти главата, за да му плати имплантите, после може и пикалото да му обърнат навътре и е готов-а! Това, ако е забелязан-а и да търка фишове. А може просто да е решил да счупи оковите на тайния живот и да изкрещи с пълно гърло:- Искам да ви изпия сокаааааа!

fallback