fallback


Президентът (2012-2017 г.) Росен Плевнелиев е категоричен, че няма да влезе отново в политиката.

"Нито ще основавам, нито ще влизам в политически проект. Не е това пътят на един успешен президент, просто не му прилича. Аз бях и оставам президент на всички българи, а не в една, или друга политическа партия!", отсече Плевнелиев.

Пред Bulgaria ON AIR той заяви, че би наложил вето върху антикорупционния закон.
Oще по темата


"Ще берем лоши плодове от този закон. Но съм против Румен Радев да назначава шефа на антикорупционното звено. Некоректна е тезата на Радев, че ГЕРБ проявява ревност и иска да назначава всички ключови позиции", посочи той.

Според Плевневлиев сегащният президент Румен Радев е допуснал не една и две грешки през 2017 г.

"Не го видяхме на международната сцена и именно там допусна много грешки. Той изгуби тежест в ЕС. Опита се да разцепи ЕС на две", заяви Росен Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

144

Анонимен

преди 6 години

Е как СКУЧНА БЕ, бивш президенте ?? Направи един "червен фенер"известна личност, ПРЕОТКРИ ЛЮБОВТА И НОВИ СВЕТЛИ ХОРИЗОНТИ,ИЗРАБОТИ (казват)ДВА ЗАРОДИША,........колко му трябва на човека ??

143

2018

преди 6 години

Хайде да ни е честита новата година. А по повод логореята на този дудньо: За да си успешен президент се изискват много качества. И четенето на готови текстове набрани от знайни и незнайни сътрудници не е от тях. Изисква се харизма най малкото. А да не се лъжем - на Плевнелиев харизмата му е като на пуйка. Мисли се за паун, но си е просто пуйка.

142

Анонимен

преди 6 години

Кой беше тоя бе? Аааа не беше ли един, дето сега една синоптичка го страпонира редовно?

fallback