fallback

На Стефановден телевизия Bulgaria On Air ви среща с един от най-големите именици днес - проф. Стефан Данаилов.

Според големия български актьор от човека зависи как ще се чувства. "Ти, ако искаш да ти е тъжно, ти е тъжно. Ако искаш да ти е весело – ти е весело", сподели Стефан Данаилов.

И посочи, че винаги търси усмивката в своя ден.

Прочутият ни актьор посочи, че вече не гледа драми, а само комедии. А ако искаш да си направиш весело, сам трябва да си го направиш.

"Аз желая да се случат само хубави неща", сподели именникът.

Какво още каза Стефан Данаилов вижте в репортажа на телевизия Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 6 години

То в последните години и американското е боза но на нашето му нямам доверие. Признавам, не съм гледал бг филм в последноте 10 години на кино, но излиза даден филм, прочета инфото, гледам трейлъра и се отказвам. Значи щом не успяват да ме убедят, или рекламната им стратегия е зле или тематиката която засягат не ме интересува. Сори но американците правят бози, но все ще направят и 4-5 добри филма които да си заслужават времето и парите.

33

Анонимен

преди 6 години

Ако от съвременното бг кино ставаше нещо, то щеше да се самоиздържа. Но истината е, че дори и малкото филми достигнали до коносалон се "радват" на празни салони. Други са натрапени по някаква линия на телевизиите, но там нещата са спорни. Изобщо драмата с просенето на пари за кино е голяма! Но пък и това е оценката на обществото за качествата на съвременното бг кино. Даже и не повдигам въпрос за международни награди или износ на филми... Такива няма.

32

Збогом

преди 6 години

Има и съвременни бг филми без негово участие, които са хубави.

fallback