fallback

Споделено родителство по шведски модел предлагат бащи, които не могат да виждат децата си.

В Деня на бащата татковците организираха какофоничен концерт пред Народния театър, за да привлекат вниманието на институциите, разказва Bulgaria ON AIR.

Бащите протестираха за промени в законодателството, което от години не е реформирано.

Те споделят, че от години не са присъствали на рождените дни на своите деца, а освен това не са ги виждали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Страничен

преди 6 години

До АнонимнаНещо не разбирам - каква може да е логиката между това, което пишете за отношенията между хората и абсурдното чувство за собственост у родителите от единия пол, разбирайте майките. Независимо от степента им на свързаност с децата, от качествата на другия родител и т.н. Живеем в страна, в която конституционно е регламентирано равноправието в брака и семейството, но дерибействащи съдии решават събдбите на хората само по силата на собствените си предубеждения.

19

Анонимна

преди 6 години

До МиладиновГ-н Миладинов, някой е "направил вече избор", но се оказва, че срещаш един, а после се оказва вече друг човек. Вероятно и по тази причина много хора не остават заедно за да отгледат децата си. Как Ви се харесва- "наръчник на добре изпечения домашен лъжец/лъжкиня", "как се свалят сиви мишки от студентските общежития" ,"една какичка ще те възпитава на Колтура- тя е с две виЗши образУвания", "пари ще падат, наместо въшки" и т.н.

18

Миладинов

преди 6 години

До АнонимнаНадеждни или не, както виждаш, има жени, които са родили от тях. Това е чужд, не твой, избор, а е вече направен. Затова и оценката ти е напълно излишна. Тук въпросът е друг: детето се прави от двама, следва да се отглежда от двама, има нужда от двама. Това е, просто е.

fallback