fallback

Началникът на ДАИ - Пазарджик Владимир Добрев, който заведе подчинените си в затвора като превантивна антикорупционна мярка, е получил предложение от Изпълнителната агенция  "Автомобилната администрация" да напусне системата доброволно. В противен случай ще бъде уволнен, пише БНР.

Срокът за напускането на Владимир Добрев е 15-ти януари, следващата година.

Oще по темата

Той обаче настоява: "Аз ви казвам, че ако искам ще се уволня на 15 януари, за това, защото имам предложение, на което трябва да отговоря, че съм съгласен по взаимно съгласие, с обезщетение от Изпълнителната агенция, да бъда освободен от работа от 15 януари", посочи Добрев.

"Те ми предлагат да ми дадат шест заплати и да си ходя по взаимно съгласие, но аз още не съм го приел и ако нещо ме ядосат, може и да не го приема. Ако ме уволнят, аз ще ги съдя", каза той.

Владимир Добрев е категоричен, че превантивното вкарване на подчинените му затвора е правилно.

"Моите действия са правилни. Затова съм обжалвал тази заповед, с която са ме наказали за това, че съм завел моите служители в затвора и бих го направил пак", отсече Добрев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

сава

преди 6 години

До Анонимен ПОСТЪПКА ЗА ПРИМЕР ! И НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ДОБРЕВ Е ***-ТОЙ ВИНАГИ Е ЕДИН ХОД ПРЕДИ НАЧАЛНИЦИТЕ СИ. И СЕГА ТЕЗИ НАД НЕГО ТРЕПЕРЯТ ДА НЕ ПРОГОВОРИ. СИГУРНО ИМА ЗА КАКВО

45

Някой.

преди 6 години

До DddАко погледнеш хейтърските коментари ясно си личи, че един и същ човек (максиму 2) спамят и повтарят едно и също. А като добавиш и заплахите ми изгелжда като някой от тея дето е посетил затвора и очевидно има причина да е изплашен. Сега ако бяхме нормална държава този иднидивид щеше да бъде издирен (не е като да няма начини) и наистина да отиде в затвора или поне да получи една условна присъда.

44

чоека

преди 6 години

Браво на г-н Добрев! И тези от общината и тях да ги водят там на обиколка в затвора. И какво получава този началник - заповед за уволнение. Повече такива хора като него трябва да има по управленските нива. А некадърниците къде са с главите в задниците го уволняват.

fallback