Снимка: bgonair.bg
fallback

Европейската редакция на водещото издание "Политико" поставя зам.-говорителя на Европейската комисия Мина Андреева сред 28-те водещи личности на следващата година.

В списъка са имената също на политиците Майкъл Гоув (Великобритания), Марк Рюте (Холандия), Ги Верхофстат (Белгия), Халифа Хафтар (Либия), както и представители на Русия, Беларус, Турция.

"Политико" отбелязва, че всички те са дейци, дразнители и мечтатели, които ще променят Европа догодина.

Допълва се, че хората от списъка със сигурност ще окажат видимо влияние. Изданието посочва, че не цели да даде някому подкрепа, а изразява виждане, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 6 години

Поредната герберастическа калинка-малинка, изпратена да забавлява застаряващите европейски шкембета из офисите им и с тялото си да лобира за управляващите у нас бандити. Иначе как е стигнала до тази позиция? Знаем как, знаем. Освен това - българите са в България, не по брюкселските офиси.

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1 Също така както хората на теб са ти платили за образованието. Плачевно е. А госпожицата трудно би постигнала резултат в нашата ***.

4

Анонимен

преди 6 години

Не е коректно с такива "ерзац" българи да ни запълват квотата с внимание, че да се чува там за една "българка" и да не сме капо. Все пак има по- стойностни хора от говорителка и с по- голяма и важна роля и пример. Нямам спомен госпожата да е изявила нещо българско последното десетилетие или да е взела отношение по някакъв въпрос. Глупаво е да ни натрапват и манипулират с подобен "избор"...

fallback