Снимка: БТА
fallback

Правителството даде съгласието си за продажба на терен с площ 20 дка - част от бившата гара "Пионер".

Oще по темата

Имотът не се ползва от Национална компания "Железопътна инфраструктура", която ще го продава на търг с тайно наддаване. Правителственото решение ще позволи извършването на разпоредителна сделка, която да донесе допълнителни приходи за компанията, мотивират се управляващите.

От публична в частна държавна собственост беше променен статутът на три имота с отпаднала необходимост за Министерството на отбраната. Те се намират в столичния район "Слатина" (2,4 дка незастроена площ), на бул. "Мадара" №13 в Шумен (2,9 дка застроена и незастроена площ) и в землището на с. Александрово, община Шумен (сграда със застроена площ 46 кв. м).

Решението ще позволи извършването на разпоредителни действия с цел реализирането на допълнителни приходи за бюджета.

Правителството прехвърли на община Ботевград собствеността върху терен с едноетажна сграда към него. Имотът е с отпаднала необходимост за МВР. Той ще бъде използван от местната власт за изграждането на временен приют за безстопанствени животни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Zankov

преди 6 години

СЛЕД 30-та ГОДИНА КОНСУМИРАЛИТЕ ПОЛЗВАНЕ ИЛИ СТРОЕЖ ДА МОГАТ ДА СИ ГО ПРОДЪЛЖАТ С ПРЕДИМСТВО СРЕЩУ 20%, АКО НЯМА ДРУГИ ГРАДОУСТРОЙСТВЕНИ РЕШЕНИЯ, ПО ТОЗИ НАЧИН НЕ СЕ ЛИШАВАТ СЛЕДВАЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ ОТ НОВИ ВИЖДАНИЯ.

9

Zankov

преди 6 години

ДЪРЖАВНА ЗЕМЯ ДА НЕ СЕ ПРОДАВА, А НА ТЪРГ ДА СЕ ПРОДАДЕ ПРАВО НА ПОЛЗВАНЕ ИЛИ ПРАВО НА СТРОЕЖ ЗА 30 год.

8

РОСЕН

преди 6 години

До Анонимен: ТОВА,ДАЛИ ГЕРБ ЩЕ БЪДАТ НА ВЛАСТ , ЩЕ КАЖАТ ГОСПОДАРИТЕ ИМ НА ЗАПАД ОТ НАС -НАРОДА НЯМА ДУМАТА. ОСОБЕНО ПЪК ЗА "МИЛИЯ НИ " ПРЕМИЕР.

fallback