Снимка: Reuters
fallback

От 1 декември падат визите за Канада. Това каза вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева.

От 16&00 часа на 1 декември българските граждани в рамките на до 6 месеца ще могат да пътуват и престояват в Канада без визи.

Oще по темата

"Това не позволява работа там, но бизнес пътувания, туризъм и посещения на роднините ще е безвизово. Ако гражданите пътуват със самолет ще трябва да се регистрират на сайта на канадското министерство на външните работи", обясни Захариева пред БНТ.

"Регистрацията важи за 5 години, таксата е 7 канадски долара", обясни външният ни министър.

Захариева уточни, че по суша и море няма нужда от такава регистрация.

Министърът обърна внимание, че българските гражданите трябва да знаят, че това безвизово пътуване не им дава право да работят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

От Магистралата

преди 6 години

Я бе "Атентатора" чети по внимателно, човека ти посочва как да се хванеш на работа като шофьор на ТИР в Щатите, една от много добре платените в момента професии а не като мияч на чинии или минетчия като евтин Съветски гей в Руски бардак.

64

Assassin

преди 6 години

Вие ходили ли сте в Америка, или пишете коментари колкото да се направите на интересни,, къде са тия 6-7000 долара ти знаеш ли на колко места трябва да се хванеш на работа за да ги искараш, ще ти се е. е майката,,

63

Cortez

преди 6 години

Тва е, всички нужни документи в Щатите ви ги оправя Фирмата след сключването на договора, не се *** с тях, плащат много добре, може да стигнете и до 6-7 хиляди $ на месец, но ако не сте коректни по добре тръгвайте с плуване обратно към Канада

fallback