Снимка: Fаcebook
fallback

Ива Екимова не остана длъжна на думите на Вежди Рашидов и реагира бурно на личната си страница във Facebook по темата за "чепа и зелето":

"Събуждам се в понеделник и какво да разбера!?! "Не ставам за чеп за зеле" - това добре. Защото никога не съм искала да ставам тъкмо затова.

Сядам да пиша списък за какво ставам. Освен това познавам десетки личности, които "не стават за чеп за зеле". И, Слава Богу, защото са хора, които дават най-доброто от себе си в средата, в която работят.

Променят екосистемата на бизнеса, в който се развиват, вдъхновяват и се трудят неуморно, за да направят това място по-добро за живеене за екипите, семействата и себе си.

Намирам за грозно, невъзпитано и недостойно публични фигури да ползват негативен език, с една едничка цел - попали в газету!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

93

Бай Оня

преди 6 години

Оприделено грозна кощрамба която за нищо не става една от *** на тъпата Нова тв.

92

Избирател

преди 6 години

Оставете ,Ива сега.Аз също не я харесвам,но не тя е темата в тоя случай .Тоя АЛКОХО---КИК,***...та му,къде е?! В космоса?! Не е ли в България?!В държавата,където енизбран да бездейства,като депутат от точно тия чепове иначе казано лош матрял....

91

оная

преди 6 години

Тая се изгуби в превода, хем от екология неразбира , хем .....

fallback