Снимка: bTV
fallback

Останалата без дом 85-годишна жена, ще бъде настанена в дом за възрастни хора в столицата. Безвъзмездната помощ идва от собственичката на дома.

Преди дни възрастната дама е била принудително изведена от помещението, в което е живеела. Тя не успявала да плати наема си повече от шест месеца.

Oще по темата

Две нощи пенсионерката прекарва под открито небе заедно с багажа си на метри от социалната служба. Социални служители разказаха, че опитали да й помогнат и й предложили жилище, но отказала.

Друга обаче била реакцията й, когато група граждани дошли с намерението да й помогнат. Тя е настанена в хотел, а в рамките на днешния ден ще бъде настанена и в жилище.

Доброволци се притекоха на помощ на жената и тя беше настанена в хотел, а вещите й бяха прибрани.

Днес собственичка на дом за възрастни хора в столицата предложи да приеме жената безвъзмездно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 6 години

До На социалнияЗащото нямаше нужда, нямаше социално слаби хора, сиraните учеха и работеха.

19

Анонимен

преди 6 години

До Беше добреСтига с тия прозрачни платени rлyпави лъжи. Хлябът беше с купони непосредствено след втората световна война бе, тeляк тъn. А на npocтотията ви с бананите сме се наслушали, има го в наръчника ви за промиване на мозъци. Банани си имаше и през останалото време, но по-рядко. По Нова година се купуваха с кашони. Сигурно cмъpдливата ти селска баба все банани е яла... НО за едно си напълно прав - *** със сигурност е била ОБЩА. Затова те пръкнала такъв.

18

Анонимен

преди 6 години

Амъа ни моужи ли къато нъ наз да и дъавъат суцъални помущи и да и нъпръавът жъилище, а? Ми нъ наз къак ни плащат отуоплениету, дъват ни хранъ, зъ транспорт, вудъ и ток не плащами, а нъ тъз бабъ нема кой да и плати наема!!!??? Леле, кади йе суцалнътъ НЕсправедливост? В "стабилната" България, разбира се.

fallback