Снимка: Facebook
fallback

Икономистът Владимир Каролев остана без номера на личния си автомобил. Катаджии го спрели и след проверката установили, че не е подновил шофьорската си книжка. А наказанието за това деяние е именно демонтаж на регистрационните табели.

Каролев сам разказа за случката в социалните мрежи.

"Ето какво се случва като блее човек и му е изтекла книжката. Все пак 12 часа може да караш без номера, за да можеш да се прибереш в къщи. Аз ще се прибера в къщи през Рилските езера. Днес ще е прекрасен ден. Отидете в планината!", призова той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

158

преди 6 години

Браво! Тоя мазен лобист не счита, че законите се отнасят за него. Писнало ми е от него, на всяка манджа да е мерудия! Намразих го откак лобираше за частните пенсионни фондове, които са по-голяма далавера и от КТБ.

55

Киро

преди 6 години

До АнонименВсеки човек сам носи отговорност за датата, на която личните документи и свидетлство за правоуправление изтичат. ДЪРЖАВАТА не е длъжна да уведомява 7 000 000 човека. Стига с двойният аршин.....

54

Иванова

преди 6 години

Въпросът е,че наказанието не е справедливо!Нашият случай е същият.Защо трябва да се наказва колата/в случая чужда/и останалите членове на семейството,които могат и искат да ползват автомобила?Защо не обмислят законите,които предлагат и приемат още в парламентарните комисии?

fallback