fallback

След поредните руски паметници, които бяха нападнати и исквернени от вандали в София и Пловдив – ГДБОП се наложи да провери пост в социалната мрежа Facebook, който открито призовава за агресия и саморазправа с руфособите.

"Събираме ударна група, които притежават огнестрелни оръжия. Бъдете сигурни, че настъпва времето, когато русофобите ще бъдат отстрелвани. Единствено русофобът, който не диша не е заплаха за националната сигурност на България. Призоваваме всички родолюбиви българи да ликвидират русофобите." Този призив се появи на 11 ноември на страница във Facebook, озаглавена "България и Русия – заедно вовеки", кято вече е изтрита.

Написаното обаче идва по повод изрисуваните паметници на Съветската армия в София и на Альоша в Пловдив, последвана от реакция на Русия и искането за охрана на съветските монументи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

417

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен-Защо ли "големите"патриотари/от омразният ви Ботев сте анонимници ?-много просто-такива са всички дребни душички-страхливи,че чак се подмнокрят

416

Бай Оня

преди 6 години

До Турчин, че тя ДПС е една от тях! Турските партии трябва да се забранят! След като си български гражданин, турски партии не ти трябват. Турците в България никой никога не е дискриминирал! А по социализма даже бяхте с привилегии!

415

Бай Оня

преди 6 години

ПОЗДРАВЯВАМ всички които са участвали в оскверняването на мръсните съветски паметници. Не само червена боя, ами с фекалии и урина трябваше да ги полеете и намажете. Това са памтиници на съветските ***, които през 1944 г. дойдоха в България като врагове-окупатори, изнасилваха, крадяха и безчинстваха. Това им е поведението, *** *** която спечели войната единствено заради численото си превъзходство, японското малодушие и сериозната материална помощ на САЩ!

fallback