Снимка: Bulgaria On Air
fallback

Историята на Калинка и Виктор доказва, че любовта наистина е сляпа. Буквално. За времето, в което са заедно, двамата изкачват най-високите върхове в България, летят със самолет, скачат с парашут.

Те са заедно от 5 години, а преди два месеца той й предлага годеж. Без да я е виждал никога, защото е загубил зрението си. Тя приема, без да знае как изглежда той. Защото също не може да го види.

За себе си казват, че изживяват любов от пръв поглед. Това ли е истинската любов, наистина ли обичаш човека, въпреки че не го виждаш, разказва Bulgaria ON AIR.

Автор: Божила Симова, оператор: Цветан Атанасов, монтаж: Мирослав Димов

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

муспи

преди 6 години

Не бързайте с хвалбите! Те не виждат света, ако можеха да го видят биха побегнали назад като ужилени! Биха загубили и чувствата си един към друг. Светът е даден на злото и яхвето го е завладял плътно. Изходът е само един - излизането! За тях това яхве подготвя специално зло, което един ден кой знае като какво ще цъфне.

10

Елла

преди 6 години

Прекрасни сте, мили млади хора! Бъдете все така влюбени и щастливи! За най-ценните неща, не ни трябват очи, и едно от тях е истинската любов.

9

fesa

преди 6 години

хЕЙ,кифлите на пейката,вие що се хилите зад гърба им?

fallback