Снимка: Bulgaria On Air
fallback

Да живееш 16 години с диагнозата множествена склероза. Такава е съдбата на Ани Вандийска от София.

През последните няколко години обаче състоянието й се влошава, а жената се нуждае от 40 000 лева за трансплантация на стволови клетки.

За надеждата на Ани разказва Bulgaria ON AIR.

Дарителска банкова сметка: BG26STSA93000024626467

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Танев

преди 6 години

Членска карта, и това е така и сигурно има по-заслужили и може да й създават фалшиви илюзии на жената, но не може вечно да търсиш най-подходящия

7

Аз

преди 6 години

Аз също съм болен от няколко години от тази болест, не се лекувам с нищо, дори с поддържащата терапия. Тя дори може да те разболее повече, а вероятността да забави (не лекува) заболяването е между 15-20 % ,т.е. не си струва. Проучвах и знам за лечението със стволови клетки, но както се спомена по - долу - експериментално, дори опасно лечение. Засега съм добре, но очаквам същата съдба като жената в статията. Приел съм го и няма да тежа на себе си или близките ми ако стигна до това положение.

6

Членска карта №7

преди 6 години

Да помогнеш на човек с подобно заболяване, като да санираш блок... Ще се получи красиво и благородно, но ще останат достатъчно грозни блокове.... Съжалявам за лошият й късмет... Но как да утешим всички без да остане чувството, че за едни може, а за други не може!

fallback