Снимка: НС
fallback

Народният представител от БСП Димитър Стоянов е претърпял пътен инцидент на АМ "Тракия" днес следобед.

"Добре съм, но зет ми е с 2 счупени ребра и е в болницата в Пловдив", разказва Стоянов пред "24 часа".

Депутатът катастрофирал, пътувайки от София за Бургас с личната си кола.

Стоянов разказа, че е бил в автомобила заедно със сестра си и зет си, който се возел на задната седалка. И тримата били с колани. Карал депутатът.

Инцидентът станал около 144 км на магистралата по посока Бургас. На пътя нямало други автомобили.

"В един момент настигнах "Хюндай" в синьо-зелен цвят. Малко преди да се изравня с него, той рязко навлезе в моето платно. Имам чувството, че може би съм бил в тази зона, в която той няма видимост. Казвам той, но не знам дали е карал мъж или жена", разказа депутатът.

За да избегне катастрофата, той натиснал спирачка, от което колата му се завъртяла, разбила колчетата на магистралата и навлязла в една нива. "Хюндаят" не спрял и продължил напред.

От удара в стълб колата била със сериозни поражения, а задната врата се врязала и ударила зет му. Мъжът е приет в УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив.

"Важното е, че е жив, защото много се притесних", сподели Стоянов. След като приключи с "Пътна полиция", той ще отиде в болницата да види сестра си и зет си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Андрешко

преди 6 години

Два пъти ***,а сега и този...Ако има и още една катастрофа ще почна да се съмнявам,че катастрофите с членове на БСП са случайност,а имат пръст милиционерите.

20

Анонимен

преди 6 години

Е тоя на снимката е охранен cвински тъpтей.

19

Анонимен

преди 6 години

Сега да се провери дали е командировка,отпуск или болничен този тиквени,к !На 1000 % ще го покрият !Ето ,на такива *** разчитаме да са опозиция,чрез която се контролира властта !Смърди от парламента...смърдииии,на гнило ,алчност и законни грабежи на нас-данъкоплатците !

fallback