Снимка: Булфото, архив
fallback

Медицинската сестра, която преди дни беше пребита от пациент, вече е оперирана. Това съобщиха от пресслужбата на болница "Пирогов", където пациентката работи и остана на лечение.

Oще по темата

Извършена е реконструкция на яблъчната кост и носа. Пациентката се възстановява нормално.

Сестрата беше с черепно-мозъчна травма, с фрактура на лицевите кости и мозъчно сътресение е, след като беше нападната от 18-годишния Калоян, който избяга от болницата и по-късно бе намерен мъртъв.

Калоян бил приет в петък, след като екип на Спешна помощ го закарал в "Пирогов" заради употреба на марихуана. Родителите му отказали на дежурния екип един от двамата да остане с него като придружител, защото, според тях, го дразнят с присъствието си.

Същата вечер, няколко часа след приемането и лечението му в токсикологичната клиника, при него е влязла дежурната сестра – той я посрещал станал от леглото и я е пребил на място.

След като я оставил да лежи в безсъзнание на земята, той се опитал да излезе от клиниката. Тъй като е било заключено, той се е насочил към първата срещната врата на пациентска стая. Там се е лекува пациентка със сериозна нежелана лекарствена реакция. 18-годишният младеж я е заставял да му отключи врата и след като тя му казала, че няма ключ, той е започвал да я души.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Пфффф

преди 6 години

Четете статия - жертва на надрусаната с амфетамини и кетамин журналистика в България

9

Анонимен

преди 6 години

Добър повод да и направят хубаво, право носле.

8

Анонимен

преди 6 години

МНЗ предупреждаваше... Напушването е опасно за вашето здраве.

fallback