Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Самоубилият се 18-годишен Калоян, който преби медицинска сестра в "Пирогов", не е избягал сам от лечебното заведение, категоричен бе неговият баща пред Bulgaria ON AIR.

"Краката и ръцете му бяха завързани с каиши за болничното легло, тъй като беше неадекватен. Невъзможно е след като беше обявен за национално издирване никой да не е забелязал бягащо по улиците момче с тениска и къси панталонки при тези ниски температури", отсече Иво Милев.

Oще по темата

Той е категоричен, че за пръв път хваща сина си да употребява наркотици, а в последно време във профила си във Facebook е почнал да качва множество религиозни и библейски цитати и при всяка вероятност секта стои зад агресивното му поведение.

Бащата на Калоян разказа, че през последната седмица младежът се е държал неестествено. Спрял е да тренира и да се вижда с приятелката си.

"Опитах се да разговарям с него, но беше неадекватен. Никога не съм имал подозрения, че употребява психотропни вещества, тъй като той не е бил проблемно дете и спортуваше бокс от години", посочи още той.

Родителите са категорични, че ще търсят отговорност от "Пирогов", тъй като смятат, че не е възможно Калоян сам да се е развързал и избягал.

Същевременно нападнатата медицинска сестра Стефанова продължава своето възстановяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

169

Гадател

преди 6 години

Завързват момчето,но после решават,че не е опасен,и след медикаментите,които му дават,и най вероятно,инжекция,с деизипан,решават да,го отвържат.Сестрата е отключила агресията на момчето,като знам как се държат,нагло,и грубо,на здрав човек му идва,да ги пребие камоли на момчето,което е било под въздействието,на марихуана и медикаменти.Отнесла е боя,а момчето ,тръгнал да бяга,но е бил застигнат от охраната,той го е "самоубил",а алибито му е ,че е заседнал в асансьора.

168

Bella

преди 6 години

Най-добре да не се ходи в Пирогов ...

167

анонимен

преди 6 години

Искам да си получат заслуженото. А ми реват за по-високи заплати. Думи нямам вече. А колко ли ще им бъдат жертви още? Не се знае.

fallback