fallback

Пострадалите от наводненията в област Бургас все още се съвземат от преживяното. Хората се опитват да почистят домовете си от калта и тинята, която е заляла дворовете им. Днес в село Ливада, едно от най-пострадалите в община Камено, помагат и доброволци.

Помощта идва от Организацията за закрила на българските граждани, които помагат на хората да изчистят къщите си и да възвърнат реда в животите си, предаде кореспондентът на Bulgaria ON AIR Стелияна Георгиева.

Организацията е пуснала съобщение в четвъртък из всички социални мрежи и към медиите. За по-малко от едно денонощие самоинициативата е събрала желаещите да помогнат.

Граждани от всякакви други организации са се стекли на помощ с каквото могат, отбеляза председателят на ОЗБГ Стефан Петров.

Още вижте във видеото на телевизия Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

шматка

преди 6 години

Дано не ти се налага да чакаш пари от нея.Ще останеш крайно разочарован

18

До шматка

преди 6 години

Да правил съм в Пасарел на около60 годишна къща.Правя го вече 7ма година.Освен ако ми говориш за някой рухнал ,,шведски"коптор. Всяка обитаема нормална къща или вила може да се застрахова .

17

шматка

преди 6 години

До 17Ти правил ли си някога застраховка на 60годишна селска къща бе мушморок.Като дойде време да плащат изкарват че няма строителни планове и ред други съвременни строителни изисквания.На финала вземаш от трите най......

fallback