Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Пожарникарят Олег Гълъбов сбъдва детската си мечта да спасява животи. В един момент обаче разбира ясно, че понякога е за сметка на неговия собствен. Как се оцелява след като топола падне върху теб? 

Повече за човешкия дух и воля - гледайте във видеото на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

да се знае

преди 6 години

че пожарникар можеш да станеш с 15 дневен курс, а лекар ,учител, юрист и инжинер с 18 години здраво учене.Това е България, държава на елементарното мислене.

9

Мишо

преди 6 години

Момчето е младо, красиво и има ДУХ, УМ и СЪРЦЕ, за разлика от повечето драскачи по- долу! Аман от "мъжкари" по форумите, които в реалността са пълни шушумиги. Внимавайте само да не си подпалите сламениците с някой фас докато се наливате до несвяст, че на ей такива като него ще чакате да ви гасят страхливите пияни ***!

8

художника

преди 6 години

Истинска случка: Веднъж в компанията ни имаше едно пожарникарче и един тарикат реши да го избъзика, че видиш ли разликата м-у пожарникаря и мечката е била, че мечката спяла 6месеца в годината, а пожарникаря цяла година. На което оня му вика : А знаеш ли я другата разлика? Ако мечка срещне жена ти в гората, ще я изяде, а ако пожарникар срещне жена ти в в гората, ще я на.бе! Хахахахаххаа....Направо умряхме от смях, а оня се изниза, като пPъDн@ из ***.

fallback