Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Пореден абсурд на пътя заради желанието да стигнеш по-бързо. Линейка с тежко болно дете на година и половина пропътува разстоянието от 5 километра за повече от 30 минути.

Причината- неправилно спрели в аварийната лента на магистрала "Тракия" шофьори, съобщи Bulgaria ON AIR.

Две катастрофи са образували километрично задръстване. Екип на детската реанимация към "Пирогов" пътува от Бургас за София с дете в тежко състояние с вирусно заболяване.

Въпреки категоричната забрана, десетки шофьори са спрели в аварийната лента и правят пътя на линейката невъзможен. Пътните полицаи, които регулират движението, вместо да пропуснат линейката, я спират.

Защо максимата да минеш метър пред другите може да коства живота на нашите деца – разказва Виктор Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Анонимен

преди 6 години

Винаги съм знаел, че полицаите правят обратното на това, което им е работата.

47

Анонимен

преди 6 години

До 46 "След 90-та година цяло едно поколение израсна със чалго мутренско възпитание"Виж,че кумира на нацията е СлавитУ. Бок..лука щял да изхвърля бок...лука и слугата щял да вдига революция срещу господарите си. Човека,който направи мутренското поведение,арогантноста и простащината пример за подражание.

46

Анонимен

преди 6 години

На дву лентов мост в Германия имаше катастрофа и опашка от 200 коли успя да направи път на линейката качиха се на тротоара и пак дадоха път. А на магистрала имаше 20 км опашка но в аварийното платно нямаше нито една кола. Бяха много учудени ние като дръпнахме но като видяха че е само за да може дъщеря ми да пишкa ни метнаха приветливо и ни дадоха път да се върнем.

fallback