Снимка: "Монитор"
fallback

Новата сграда на Софийския районен съд и на Софийска районна прокуратура получи Акт 16 за въвеждане в експлоатация, съобщи Комисията за управление на собствеността към Пленума на Висшия съдебен съвет.

Актът на ремонтираната сграда, известна като Военно НДК, е бил подписан без забележки. Предстои тържествено откриване на сградата през септември, пише "Монитор".

Ремонтните дейности струваха над 14 300 000 лв. Оборудването и обзавеждането на сградата бе изпълнено по реда на ЗОП от Софийски районен съд и Софийска районна прокуратура.

За СРС са изградени 35 съдебни зали и една многофункционална зала с капацитет 200 души. Към всяка зала е организирана самостоятелна съвещателна зала за съдебния състав.

В останалите надземни етажни нива се намират работните помещения на магистрати-съдии и служебни лица на Софийски районен съд.

За нуждите на СРП са изградени две съвещателни зали, останалите помещения са обособени в кабинети за прокурорите, съдебните служители и нуждите на съответните административни служби.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 6 години

От тия 14 млн, Суджукът е откраднал поне 5.

6

Анонимен

преди 6 години

Че то си беше ново и никога не е работил. Какви са тия 14 млн, какво е това ново открива е.И колко пъти ще го откривате.

5

ХМ

преди 6 години

Какво толкова ме критикувате .Като ви харесва обществена сграда в стил метално хале или производствен цех, ваша работа.За мен сградата е безличен склад с претенции ,панели дето след 10 години ще са мръсни ,грозни и за подмяна.В цял свят се строи в Нео-Класически стил ,тук обаче сме по "напред".

fallback