fallback

Лидерът на партия "Воля" и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки се появи във видеоклип, който пародира проверките на вицепремиера Валери Симеонов по морето.

Марешки сподели клипа в профила си в социалната мрежа Facebook.

Oще по темата

През първата половина на август Симеонов направи две проверки за шума в "Слънчев бряг", които предизвикаха противоречиви реакции.

"Когато някой се вземе твърде насериозно - става смешен, погледнат отстрани. Ние предпочитаме да гледаме с усмивка на живота. Затова - ето нашият шеговит поглед върху нелепите пиар кампании на вицепремиера Симеонов по Южното Черноморие", написа Марешки в коментар към споделеното видео.
 
В клипа младежи се забавляват на плажа под звуците на песента на Гери-Никол "Пръскам". В разгара на купона идва Марешки, който дърпа кабелите на уредбата и спира музиката. "Бат' Веско, Валерката уби долу купоните на "Слънчев бряг", ти искаш да съсипеш купона на Кабакум, ли", пита младеж в клипа.

"Какъв купон, какъв Кабакум? Аз съм си вкъщи, изчезвайте оттук бързо", обръща се Марешки към младежите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 6 години

МАРЕШКИ ДЕТО СЕ ЖАЛВА НЕПРЕКЪСНАТО ЧЕ ГО РЕКЕТИРАТ, НЕКА КАЖЕ НА КОГО КИХА АКТИВНО ЗА ДА НЕ МУ СЪБОРЯТ КЪЩАТА НА ПЛАЖА, И СЪПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ПАРЛАМЕНТА ПЛАЩА ЛИ ДАНЪЦИ, ТОК, ВОДА, ЗАЩОТО АКО ИМОТЪТ Е НЕЗАКОНЕН КАК СА МУ ИЗДАЛИ ПАРТИДИ ОТ ВИК И ЕНЕРГОТО, А МОЖЕ БИ НЕ ПЛАЩА И ПАК ДОПИРА ДО ТОВА, КАК СЕ ЧУВСТВА АКО ИМА НЕЩО НЕЗАКОННО..............

22

аз

преди 6 години

По-точно се забавляват пред къщата на Магарешки на плажа.Та хумора е ***, но въпроса е КОЙ му даде пък на него да си я построи на плажа?

21

Един българин

преди 6 години

ХА-ХА-ХА!!! Аз откога повтарям, че нашето, родното ни Народно Събрание вече отдавна не е никакъв държавен законодателен и прочие орган, а една голяма къща на Бай Брадър!Но пък е весело! Искрено се посмях. Никога не съм бил фен на Марешки, но ме развесели с това клипче, смях се от сърце, браво, Марешки! С Бойко Борисов правят нещо като надпяване. Кой ще направи нещо по-смешно. То друго не ни остава. Иначе ще заплачем!

fallback