Снимка: архив, Reuters
fallback

За трети пореден ден пътници на авиокомпанията "Wizz Air" са блокирани на Летище "София", тъй като са продадени повече билети от местата в самолетите им.

Oще по темата

Тази сутрин 40 души не са успели да се качат на самолета, за който имат билет. С предимство са настанени пътниците, които трябваше вчера да летят, разказва bTV.

Във вторник в последния момент 23-ма души бяха свалени от самолет на авиокомпанията от София за Лондон.

Те били избрани на случаен принцип и им било казано, че ще ги настанят в следващ полет за британската столица.

От "Wizz Air" уточняват, че продаването на повече билети от наличните места е практика, защото рядко се явяват всички пътници за един полет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

СМ

преди 6 години

Така че, ако инвестирате в комфорт поне проявете и малко чувство за самосъхранение избягвайте емирейтс и разчитайте на сингапурците за предпочитане. В България имате алтернативи като бритиш и Луфтханза.

66

СМ

преди 6 години

...мултимедия, която да си превърташ колкото си искаш? Да, има. Възползвайте се, за скромната сума от 3800 ? на средно дълъг полет, икономи и сигурно ще останете доволни. Не знам колко доволни ще сте ако имате идея за реалността и как лимитациите на екипажите там масово не се спазват. Вярно винаги може да е по-зле. Може да летите с бг компаниите, които изобщо не признават максимално полетно време и да се радвате, че не виждате кръвясалите очи на командира, особено преди кацане :)

65

СМ

преди 6 години

"А и евала семейство, качило децата си на самолети, които може да се разпаднат във всяка една минута."Не очаквам чудеса, ясно ми е че коментиращите са масово на "Вие" с авиацията и все пак винаги намирате как да разсмеете нас - служителите. При средна възраст 4 година на машина от флота на Уиз, ти ще се разпаднеш преди някой от самолетите. Не, техническият преглед не се "претупва" както друг гений беше споменал. Дали има компании с по-комфортни седалки, включен кетъринг и 600 часа...

fallback