Снимка: Facebook
fallback

Динко Вълев, прочул се като Ловеца на хора, отиде в Македония, за да се срещне със скандалния журналист Миленко Неделковски, който счупи с чук българската паметна плоча на загиналите български офицери и войници на Каймакчалан, но срещна друг човек.

Oще по темата
Той се похвали със снимка от Струмица, публикуване в профила му в социалната мрежа Facebook, на която позира с македонския премиер Зоран Заев. Фотосът е от 12 август.

"Новият премиер на Македония е много хубав човек и го уважавам. Подкрепя решението за добри отношения за разлика от оня Миленко, който пак се изказва неподготвен", каза Динко дни, след като договора за добросъседство между София и Скопие стана факт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 6 години

Гяурина Бай ***. *** 500 г от турчина защото Турция е теглила много от това айдушко племе наречено българин. Този *** отишъл по потник да покаже колко химия е изпил и да ги плаши със визия , просташка държава пълна с *** *** жени.... И мишки наречени мъже които се правят на мафиоти а сутрин искат пари от майка си .

32

Анонимен

преди 6 години

Готов е за премиер или президент. Матряла вече се е подмокрил от възбуда.

31

Анонимен

преди 6 години

Днес е Динко с,,,,,,,,,ура утре Джордано Пацо Луна дразните с просто тия та на тези *** !!!Учудвам се! Нарочно ли го правите или толкова ви е капацитета смешни ци ,,,,,,,,

fallback