Снимка: архив Bulphoto
fallback

Вече няколко часа бързият влак от София за Свиленград се оказа застинал на пътя. Пътници от влака се оплакаха пред Dnes.bg, че близо час и половина самите служители на БДЖ не са имали информация за това, което се случва.

Влакът потеглил от София в 15:15 часа, колкото е и по разписание. Тръгнал, но стигнал едва до село Веринско - малко преди Ихтиман. 

Пътниците позвънили на телефона за сигнали и оплаквания на БДЖ, но от там съдействие не е било оказано.

"Прехвърлиха топката насочвайки ни към началника на влака", посочват пътниците във влака.

"Не е нормално в 21 век,  в държава от ЕС да стоим заклещени във влак на 37 градуса, също както не е нормално разстояние от 80 км колкото е София-Костенец да бъде взимано за 4 часа", посочват пътниците, които от часове стоят на едно и също място. 
 
Влакът трябвало да пристигне на гара Костенец в 16:34 часа. Към 18 часа обаче все още пътниците нямаха информация кога въобще ще потегли влака.

А по разписание след по-малко от два часа би трябвало да пристигне и на последната гара - Свиленград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Mariec

преди 6 години

Защо все се оплаквате,това не ви харесва,онова не ви харесва.услугите лоши,пътища лоши,работа няма,заплати ниски,политици лоши.а като са лоши защо търпите?даже и на избори не ходите,после се оплаквате и се дразните помежду си.

44

DNS

преди 6 години

ммм добре сте дошли в ***..

43

Местен

преди 6 години

До БългаринЪъъм, те в Европа са глупави, та са направили притежаването на стар автомобил неизгодно, но това е друга и дълга тема...Иначе един любопитен факт: Лукойл не плаща и едно левче данъци в България, при оборот 65млрд и забележете, нито едно правителство, нито един прокурор не повдига въпроса. Защо ли?

fallback