Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Пореден протест пред Народното събрание. Движение "Възраждане" изразява недоволството си срещу агресията, която роми изливат върху българи, заедно с десетки събрали се граждани. Този път протестът е под мотото: "Не на насилието над българи в България!".

Oще по темата

Пред камерата на Bulgaria ON AIR лидерът на партията и един от организаторите Костадин Костадинов заяви, че проблемът с ромската престъпност се толерира и покровителства от хората в сградата на Народното събрание.

"Проблемът не започва от ромските махали, а оттук, където се прилагат законите, различни за различните хора", твърди политикът, като изброи, че наредбите са едни за ромите, други за богатите престъпници и трети за обикновения българин - данъкоплатец.

Костадинов бе категоричен, че законът трябва да се прилага еднакво за всички и че това, което виждаме днес, е законова дискриминация и нищо повече!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 6 години

тоя би подпалил страната - фашага. поредният клонинга на ...

23

Продължение на 28

преди 6 години

Ромите изобщо не му обърнали внимание, мъжът продължил да осакатява дървото. Съседът нямало какво да направи, наблизо не се виждал друг човек. Не носел и телефон. Затова отишъл в метрото и настоял пред служителя там да се обади на общинска полиция, за да дойдат да спасят дървото и да санкционират ромите. Служителят заявил, че няма отношение към този тип проблеми, но впоследствие обещал да се обади. Не знам направил ли го е.Може да видите осакатеното дърво и купчината окършени клони. Още са там.

22

Пример за номадщина

преди 6 години

Преди два дена, един възрастен съсед видял ром, който кършел клони от липово дърво и ги трупал пред три ромки, седнали на сянка. Не знам какво точно берат от липовите клони по това време на годината.Дървото се намира в зелената площ край източния тротоар на бул."Г.М.Димитров"(София), северно от сградата на Мултигруп, недалеч от автобусната спирка, която е между Мултигруп и спирката на метрото.Съседът им направил забележка и казал, че догодина нищо няма да могат да наберат от тази липа (продълж)

fallback