fallback

Младоженци от Велико Търново дариха парите от букетите на сватбата си на 5-годишно момче от Нови пазар, което от раждането си се бори с тежката диагноза детска церебрална парализа.

Младото семейство събрало близо хиляда лева, с които вече са помогнали за поредния рехабилитационен курс на малкия Георги в Полша.

Това са Кристин и Йордан. Той е от Велико Търново, а тя от Нови пазар. Запознали се още като деца.

Сгодили се миналата година и почти веднага решили, че сватбеното им тържество ще бъде посветено на благородна кауза. Предварително помолили гостите да не купуват цветя, а с отделената за това сума, заедно да помогнат на 5-годишния Георги от Нови пазар.

Повече по темата вижте във видеото на телевизия Bulgaria On Air

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Жоро с моторо

преди 6 години

Изглеждат млади, влюбени и чисти. Браво на тях, добър пример дават.

13

,,,,,

преди 6 години

До /./То бива да си ***, ама чак пък толкова.... Как ти даде сърце да напишеш такава простотия? Познавам Криса и няма нищо такова.Българската идиотщина край няма. Защо да не ги дарят тия пари? Защо малко да не помогнат на това дете? Трябвало да ги дарят на дете с рак, какво значение има на кого са ги дали поне са помогнали на някого поне малко?

12

Анонимен

преди 6 години

Каузата си заслужава, но реално парите са дарени от гостите на младоженците, а не от тях самите, не е справедливо да обират лаврите."С чужда пита помен".А , ако младоженците действително споделят каузата можеше да дарят собствените си пликчета с пари, тполучени, като подарък от хостите тогава щяха да заслужават адмирации. За сега моите поздравления са за гостите, съжрали парите.

fallback