Снимка: архив "Булфото"
fallback

Бивши пациенти на пребитата лекарка от болница "Шейново" Албена Гагова ще протестират срещу насилието за втори пореден път.

Тази вечер те ще се съберат на входа на Южния парк, за да кажат "Не на насилието в здравеопазването", съобщи "Нова телевизия".

Oще по темата
Д-р Гагова бе жестоко пребита от Владимир Стоянов, станал известен като Владо Плацентата. Причината за побоя било желанието на Стоянов да вземе плацентата на бебето си и отказа на лекарката.

Във вторник съдът остави отново остави в ареста бащата побойник. Според магистратите Владимир Стоянов е обществено опасен и затова трябва да остане зад решетките.

Протестиращите обаче са притеснени, че Стоянов рано или късно ще бъде освободен и няма да получи справедливо наказание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 6 години

За тяхна безопасност е да си сложат камери за надблюдение навсякъде и по периферията даже,щот все ги пускат,а те все влизат и то с пропуски навътре,че и охрана не може да им се накара та чак до бюрото,а зад бюрото трабва да има щрак един път,бутон два,щрак трети път на излизане с материала,без материала уж като сега,въобще като банка щом има скъпи неща,а и законче да добият не само на бяла книга или червена,че са на работно място и никой не може да им посяга и от вън и вътре даже да им се перчи.

6

Анонимен

преди 6 години

Ох, не ви ли омръзна вече с тази плацента? Дори майката на бебето се отказа от този ненормален пич.

5

ази бре

преди 6 години

Сега вече и лекарите стават богаташи от плацента на черно. Не че всички лекари са стока, ама някои само измами виждат навсякъде. Дайте си малко почивка от Фейсбук и Интернет като цяло.

fallback