fallback

Повече от 800 души от ромски произход без адресна регистрация са били изведени от Асеновград, съобщи в студиото на "Денят ON AIR" народният представител от Обединени патриоти Александър Сиди.

"Въпросните роми са изпратени обратно на местата, от които първоначално са дошли. Имаме намерение всякакви незаконосъобразни дейности да бъдат спирани още в зародиш. По този начин ще осигурим сигурност и спокойствие за обществото, тъй като държавата вече 30 години си затваря очите за циганския проблем", коментира Сиди пред Bulgaria ON AIR.

Той посочи, че "Обединени патриоти" вече са предприели конкретни мерки и като за начало предстои изграждането на Районно полицейско управление в махалата в Асеновград.

"Искаме законите да важат с еднаква сила за всички. По този начин ще може да се следи редът в района от близо", категоричен бе гостът.

Във връзка с разноцветните мнения около заложените промени в Закона за движение по пътищата, Александър Сиди коментира, че е напълно нормално, когато един автомобил бъде спрян за проверка от органите на реда, редом с водача да бъдат проверени и пътниците в него.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

НАЙ-ВАЖНОТО:

преди 6 години

ЗАКОН за раждаемостта на ромите- едно дете, което да образоват, възпитават.И така- 20-30г. както направи КИТАЙ.Ликвидира всички просещи, катуни, безработни, маргинали.ЕДВА от една година разрешава второ дете; след като се видя, че ИЗРАСТНА Образовано поколение, което работи, грижи се за децата си, а не чака на ДЪРЖАВАТА.ДОКОГА ще живеем и ще ги търпим търпим както бидонвилите и множещите се като в Бразилия?ВИЖТЕ КИТАЙ: Строг е законът, ное ЗАКОН.

25

Българина

преди 6 години

Количествените натрупвания водят до качествени изменения. Трябва да бъдат сведени под 100 000 хил. Иначе етническия конфликт е неизбежен

24

Анонимен

преди 6 години

Това е ограничаване на свободното придвижване. На какво основание са били депортирани?

fallback