Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Нападнаха ме цигани, излъгах, че се обаждам в полицията и така се спасих! Това разказа актьорът Йосиф Сърчаджиев в предаването "Опорни хора" по телевизия Bulgaria ON AIR.

"България вече е Цигания! Но няма да е все така. Не бойте се! Отдавна живеем във време разделно! И не става въпрос само за Асеновград. Навсякъде има моменти на избиване на агресията. А това е страшно. Една голяма част от българите са неверници! Сега България върви надолу!", допълва той.

Актьорът смята, че има драма с политиката у нас в момента.

"Продължава да действа отровата на комунизма. В момента в парламента е пълно с простаци. Но искам да вдъхна надежда на българския народ - ще се оправят нещата!", уверен е Сърчаджиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Анонимен

преди 6 години

сега аз разбирам, че тр. да се печелят рубли, *** то скоро ще ви секне де, но защо почвате безпредметния спор колко хубав бил комунизма? Койт омн. му харресва - ето му КНДР - да заминава веднага!

52

zaсъжаление

преди 6 години

оптимизма на Сърчаджиев е гол...

51

жж

преди 6 години

Неравенството в България наистина е абсурдно и чудовищно, като в най-дивите африкански страни, и то продължава да расте. Окрабилите всичко, което може да се открадне, включително пари от хазната и от пенсионния фонд, са около 200-300 комунистически фамилии, свързани с едновремешната номенклатура (деца, внуци, снахи и др.) и с мракобесната Държавна сигурност. Те притежават всички природни богатства, всички активи, притежават държавата, притежават трите власти, притежават банките, притежават медиите, всичко. Владеят монополите, хазарта, контрабандата, туризма, фармацевтичните далавери, износа н

fallback