fallback


Поредица гафове или предварително измислена PR кампания. Въпрос, който си задават стотици в социалните мрежи  около действията на първата дама Десислава Радева.  Какъвто и да е отговорът ясно е едно -  тя не страни от прожекторите, какъвто  беше случаят със съпругата на президента Росен Плевнелиев.  Вместо това обяви, че ще е плътно до съпруга си- президентът Румен Радев. От тогава изявите й не спират.

"Aко президентшата си беше траяла, сега Facebook щеше да е пълен с шеги за рождения ден на премиера. Чудя се от политическа гледна точка това за щедър подарък ли си го брои или за тежка обида", написа във Facebook Драго Симеонов, водещ в "Дарик".

А г-жа Радева, или Dessy, както се е написала във Facebook, се замеси в скандал още преди да стане първа дама. В началото на октомври миналата година тя направи коментар по адрес на Росен Плевнелиев.
 
След това името й отново се замеси в медийна вихрушка, когато се появи с тоалет, който според критиците доста излиза от протокола. Но интересът не стигна дотук.

Последваха нови коментари. Този път около желанието да е плътно до мъжа си, заради което се нанесе в кабинет, съседен на Радев в президентството.

Социалните мрежи пък не закъсняха с коментарите.

"Twitter е за Тръмп. А Facebook си е за Радева", написа един потребител.

Най- много коментари се появиха преди дни, когато около София прайд, г-жа Радева коментира, че покрай изследването на котката й за СПИН, се сетила и за хората с различна сексуална ориентация. Защо - защото те са най-уязвимата група към подобни заболявания.

И все пак вярна на стила си още преди време самата първа дама даде да се разбере какво е мнението й за всичко, след като в публичното пространство откровено написа, че нито е първа дама, нито е генерал Деси. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

Анонимен

преди 6 години

Много е смешна втората госпожа Радева.Типично първеню.

63

Анонимен

преди 6 години

Най големите кречетала и борци за права от три дни са в мощно анти-умствено изргигване на гърба на Радева.Всяка *** с липса на мозък намери своя звезден миг да блесне с липсата на умствен капацитет.Щяха да я бият с камъни жената, забраниха и да говори, трябвало да седи кротко до мъжът си..и това са все бисери на "защитнички" на права.Слагайте си там никабите либерастки и се радвайте на тоталитарния си джихад,без да притеснявате с отрицателния си акъл хората.

62

Анонимен

преди 6 години

Интересно, когато премиера Борисов дрънкаше дивотии на кило за хомосексуалистите либерастията *** грантове що мълча?Платени анти-ментални комплексари.

fallback