Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

Общ преглед

Часове преди благотворителния футболен спектакъл "Ол Старс 2017" - главните участници в него Луиш Фиго и Димитър Бербатов бяха отличени със знака на държавния глава.

Двамата спортисти бяха приети от президента Румен Радев и проведоха кратък разговор с него. Държавният глава отбеляза огромния принос на двамата футболисти в благотворителните каузи за деца в нужда.

"За мен е удоволствие да връча почетния знак на президента на г-н Луиш Фиго и г-н Димитър Бербатов. Това е скромен знак на уважение към две големи имена от света на футбола. На признание към двамата изключителни филантропи и приятели на децата", започна президентът, като подчерта, че Бербатов не е просто успял спортист, той е човек с голямо сърце и помага на децата в спорта.

Президентът сподели още, че е останал впечатлен от слоган от неговата фондация: "Няма успех без протегната ръка".

Следобед в отборите на Бербатов и Фиго благотворително ще играят световни футболни звезди. Сред тях са Патрис Евра, Неманя Видич, Пол Скоулс и Гари Невил. Специално се прибраха и Христо Стоичков, Красимир Балъков, Стилян Петров и Мартин Петров.

Всички приходи от благотворителния мач между звездните тимове на Бербатов и Фиго ще бъдат дарени за благотворителните каузи на фондациите на двамата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Одитор

преди 6 години

Ха-ха-ха... коя е тази жена с прозрачна блуза: виждат й се сутиена и пъпа.

23

ритнитопковци

преди 6 години

на кой му пука...вмосто новини в сферата на науката ни занимават с просташки неща

22

Анонимен

преди 6 години

стига сте ни занимавали с глупости

fallback