fallback

Баща издирва сина си. Обяви с билборд, че детето е отвлечено от майката.

Калоян Милев не е виждал 4-годишния си син вече 10 месеца. Той разговаря с репортер на Bulgaria ON AIR, за да разкаже повече за случая.

"Никой не знае къде е синът ми, освен майката на жена ми и нейният адвокат. Правата са ни споделени и затова е необходима декларация, когато тя реши да напуска страната заедно с детето".

Милев обясни, че майката на Ники пътува в различни държави постоянно, но твърди, че властите по летищата не я спират по никакъв начин. За да може едно дете под 18 години да пътува в чужбина е необходима декларация с разрешение за това и от двамата родители.

"Този билборд, с който обявявам, че издирвам сина си, не е насочен само към моя проблем, той е глобален и за него не се говори достатъчно", твърди бащата, като изброи как деца напускат държавата в багажници и другият родител не може да ги върне обратно с години опити.

"Търси се съдействието на държавата, а тя не само, че отказва, а и пречи! Процесът е много дълъг и не се зачита интереса на детето", възмущава се Калоян Милев.

Освен всичко друго, бащата разпродава лично имущество, за да търси сина си в държавите, за които знае, че майка му го е отвела. Милев разказа, че последно посланикът в Сеул е приел да се срещне с него, но не е успял да съдейства за случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Николай Николов

преди 6 години

До Анонимен Закон има и то не един. Освен законите има и специални инструкции. Въпроса е ,че не се изпълняват!!!!

33

Анонимен

преди 6 години

До тази новина чета друга: жена я утрепали и опаковали в куфар в чужбина (Украйна?).Така че, скъпи *** и татковци, когато се правите на тарикати и решите да сте над закона.Не ревете после, когато другаа страна също се откажат да търсят справедливост според закона.Тази да се радва, че бащата си дава парите за билбордове, а не на мафията. Посланника може да не я намери ама утре като нищо може да я има в новините като поредната трагедия. Щото други лесно могат я намери...

32

до 41

преди 6 години

Очевидно този баща не е от онези, които си описалА. А майката, вероятно също не е от онези, които ти си описалА

fallback