Снимка: Министерство на отбраната
fallback

С пълен военен церемониал ще бъде изпратен утре - 11 юни, загиналият пилот майор Георги Анастасов, съобщиха от Министерството на отбраната.

Oще по темата

Пилотът загина при инцидент с хеликоптер при военно учение в Черно море.

Поклонението пред тленните останки на пилота ще се състои от 11.00 часа на 11 юни 2017 г. в ритуалната зала на Централните гробища в Ямбол. Погребението ще бъде от 12.00 часа.

На поклонението ще присъстват министърът на отбраната Красимир Каракачанов, висши офицери и военнослужещи от трите вида Въоръжени сили.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

До номер 2

преди 6 години

Пълен *** си ти ! Искрено се надявам да се пръснеш от злобата и простотията си в най-скоро време !

20

номер2

преди 6 години

Стига шум! Шофьорът се блъснал в знаме на кораб?! Може да се движи нагоре, надолу, наляво , надясно, напред, назад...Като караме кола и се блъснем в нещо, герои ли ставаме! Въпреки че с колата не можем да се движим нагоре-надолу и шансът да се блъснеш в нещо е стократно по-голям. Жалко, че загина тоя военен, а не другият с изтребителя, но...

19

някой

преди 6 години

До 23,Не е това причината МИ-14 да не се ползва. Преди години е приет бюджет за модернизиране на ВМС, като част от парите са отделени за закупуването на 6 нови вертолета. Равносметката е: 3 нови "Пантер" и "обслужване" на 3 стари МИ-14. Кажи-речи същата зима става един гаф, след който руските вертолети са вече технически неизползваеми. Изобщо не коментираме това, че и от тази общестена поръчка са се задигнали милиони.

fallback