Сотир Цацаров. Снимка: архив, Булфото
fallback

Главният прокурор Сотир Цацаров заяви, че най-важното при случая с нападнатата камериерка от шведски турист е тя да види, че има държава.

Oще по темата

„Въпросният турист да бъде задържан, независимо откъде е. След това да има един бърз процес, който да въздаде справедливост“, коментира главният прокурор пред Нова телевизия.

На 3 юни 53-годишният Ралф Георг Сундберг изрита брутално в лицето камериерка в хотел "Марвел" в Слънчев бряг, а видеото, запечатало зверството, обиколи български и световни агенции.

Шведският гражданин в момента е с мярка за неотклонение "постоянен арест", която изтърпява в следствения арест към затвора в Бургас.

„Кой ще ми каже, че чуждестранният турист е по-ценен от българския гражданин? Пазейки този турист, ние поставяме на заден план българския гражданин“, коментира още Цацаров.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Starija hush

преди 6 години

Iskal e sliva no tq mu otkazva za da ne si zagubi rabotata i zatova q rita v glavata ot qd.

23

nina

преди 6 години

# 26Абсолютно съгласна с теб,и аз си мисля,че точно това е причината за ритника.Всеки е бил/виждал пиян/мъртвопиян човек,този не беше такъв.Тихичко е шепнел на жената нещо,тя или не го е разбрала,или се е направила,че не го разбира и си продължи с работата.Пиян,дрогиран и не помнел...приказки от шипковия храст.

22

не бързайте

преди 6 години

А наши сънародници в Гърция попаднали за нищо в ареста и те ли ще получат бърз процес , защото лежат по половин година без даже мярка за неотклонение да им е гледано . Разбира се бългаският консул се крие и приглася на гърците ! Въпреки това потока от мераклии за туризъм там не секва , има доста наплив .

fallback