fallback

Общ преглед
Президентът (2012 - 2017) Росен Плевнелиев беше удостоен днес с почетния знак на Организацията на евреите в България "Шалом", съобщават от офиса на бившия държавен глава.

На церемонията в Централната софийска синагога присъстваха дипломати, общественици и представители на еврейската общност у нас.

Почетният знак се присъжда за усилията на президента Плевнелиев за съхраняване паметта за Холокоста в България, за развитие на българо-израелските отношения и за продължаването на евроатлантическата интеграция на страната ни.

"Аз бях и оставам с вас. Имаме обща цел, имаме обща кауза. Общото ни желание за мир и разбирателство между религиите, толерантност, сътрудничество между нациите, държавите и хората. Аз съм един от вас. Един миг, който ме изпълни с невероятен кураж и енергия да продължа да правя това, което правих през годините, днес тук ще остане завинаги в сърцето ми", заяви Плевнелиев след награждаването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Анонимен

преди 6 години

До СТРАНДЖАТА 50След това изказване направо поемай към 4 км.

45

Читател 22

преди 6 години

Днес.вг- Вие очевидно одобрявате най-мръсните коментари някога изречени срещу водещ Български политик ! Питам се - това ли е вашата пробългарска политика! Срамота е да давате форум на руските платени плювачи против Родината! Можете от хорска срама да изключите най-мръснишките или това е вашата политика?

44

Анонимен

преди 6 години

Забележете Росалион колко е щастлив на снимките. Пуделчето е доволно, че са му метнали кокалче. А то - пластмасово.

fallback