Снимка: Facebook
fallback

Бащата на Ивелин Узунов от Смилян, който бе издирван 10 дни под дърво и камък обяви, че синът му е бил на разходка, но се е загубил и не се ориентирал да се прибере вкъщи.

Припомняве ви, че издирваният от 5 май млад мъж бе намерен вчера в изоставена селскостопанска постройка в село Пещера.

Oще по темата

"През цялото време е бил в гората, без храна. Преживял е и тежките бури през изминалите дни. Той се е лутал без посока", разказа Велин Узунов пред Нова тв.

Допълни, че синът му не е споделил някаква друга причина за изчезването си пред него и майка си. Преди дни баща му обяви, че той не е имал видима причина да избяга от вкъщи. В последно време обаче Ивелин бил малко затворен и притеснен.

Също така той обясни, че синът му не е имал приятелско обкръжение, а е излизал предимно с братовчеди. Бил толкова затворен, че не би си поискал вода или храна от непознати.

"Видях го съсвсем случайно, беше в съзнание, изнемощял и легнал на пътя до дерето". Така описва Ивелин, мъжът, който го е открил. Той веднага го познал и извикал полиция и медицински екип.

"С малко вода е оцелял, с общо измръзване на цялото тяло, обезводнен, контактен е. Няма опасност за живота му. Предстои дълго лечение", заяви лекуващият лекар в смолянска болница, където е приет Ивелин.

Предстои лекарите да решат дали да го транспортират в Пловдив заради измръзването, което е получил.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Анонимен

преди 6 години

То хубаво че е добре, но без причина да троши държавни пари...Ако стане по-адекватен, няма да си губи паметта така. Значи трябва да го изследват за наркотици.

43

ruchei

преди 6 години

gorata e nesto mnogo hubavo. mojesh da srestnesh gorski chovek, mechka, lisica, chakal, valk, izvorna voda, lovdjia, safari turist, obstestvo, aroma parfum, duh...perushinki...vir, reka...sebe si...

42

Анонимен

преди 6 години

И тук идва момента да се запитаме - не е ли трябвало да се обърне предварително внимание на това момче? Очевадно има нещо което е извън обичайното при него и за тези случаи си има съответните специалисти. А сега какво - парите на данакоплатците се харчат, защото едно семейство не е обърнало внимание на детето си.........Пореден абсурд!

fallback